Cara Buat Trifle / 5 Ide Variasi Dessert Trifle Untuk Kudapan Hari Ulang Tahun : Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm.
Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Tekan sedikit supaya kek padat. Susun kek ke dalam mangkuk. Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk. Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist.
Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk. Susun kek ke dalam mangkuk. Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Tekan sedikit supaya kek padat. Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist.
Tekan sedikit supaya kek padat.
Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Susun kek ke dalam mangkuk. Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk. Tekan sedikit supaya kek padat. Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist.
Susun kek ke dalam mangkuk. Tekan sedikit supaya kek padat. Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk. Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist.
Susun kek ke dalam mangkuk. Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk. Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Tekan sedikit supaya kek padat. Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist.
Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk.
Tekan sedikit supaya kek padat. Susun kek ke dalam mangkuk. Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist. Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk.
Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk. Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Susun kek ke dalam mangkuk. Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist. Tekan sedikit supaya kek padat.
Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist. Susun kek ke dalam mangkuk. Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk. Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Tekan sedikit supaya kek padat.
Tekan sedikit supaya kek padat.
Tekan sedikit supaya kek padat. Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist. Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk. Susun kek ke dalam mangkuk.
Cara Buat Trifle / 5 Ide Variasi Dessert Trifle Untuk Kudapan Hari Ulang Tahun : Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm.. Tuang @ renjiskan sedikit air koktel supaya lapisan kek menjadi moist. Kek mestilah menutupi setiap ruang dasar mangkuk. Tekan sedikit supaya kek padat. Potong kek gulung lebih kurang setebal 1cm. Susun kek ke dalam mangkuk.